Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Vitamine D ondersteuning weer belangrijk in de winter.

23 / Aug / 2014

Vitamine D ondersteuning weer belangrijk in de winter.

In de donkere wintermaanden krijgt men weer extra behoefte aan vitamine D. Thuisdrogist biedt - als officieel e-tailer - veel vitamine D producten aan van Solgar. Vooral kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of mensen met een gepigmenteerde huid kunnen snel een tekort krijgen aan deze belangrijke vitamine.

Solgar Vitamine D producten zijn speciaal ontwikkeld als aanvulling op de voeding of bij verhoogde behoefte, zoals bij kinderen, ouderen, zwangere vrouwen, mensen met een gepigmenteerde huid en mensen die om enige reden de huid onvoldoende blootstellen aan daglicht.

Vitamine D heeft vele functies in het lichaam. Niet alleen speelt het een rol bij de botaanmaak en verhoogt het de calciumopname in de botten, vitamine D draagt ook bij aan de aanmaak van cellen en weefsel en is van belang voor het behoud van sterke spieren en sterke tanden. De toegenomen belangstelling voor vitamine D de laatste jaren komt vooral door de positieve invloed van vitamine D op het immuunsysteem; vitamine D zorgt mede voor een goede weerstand. 

Solgar Vitamine D producten zijn er van druppels tot softgels en van levertraan complex met visolie tot winterformule met vitamine C en (vlier)besextract.

Door op deze link te klikken ziet u ons aanbod aan producten:

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »