Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Disclaimer

Disclaimer

De informatie die u aantreft op deze website is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden.

De informatie op deze website is niet bedoeld voor diagnose van gezondheidsproblemen of het voorschrijven van medicatie.

Lees voor gebruik van via deze website gekochte producten de informatie van de fabrikant van de producten op of in de verpakking of label aandachtig door. U kunt ook meer informatie vinden op de website van de fabrikant.

Hoewel wij ernaar streven om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op deze website juist en volledig is.

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie van de gebruikers van de site. wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website.

Thuisdrogist.nl behoudt zich het recht voor om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf.

Als u vragen of opmerkingen heeft  neem dan contact met ons op.

Elk e-mailbericht dat door ons is verzonden is vertrouwelijk en kan persoonlijk geadresseerd zijn en is uitsluitend bedoeld voor gebruik door de geadresseerde. Als u niet de geadresseerde bent, verzoeken wij u dit direct aan ons te melden en deze e-mail en eventuele bijlage (n) te verwijderen en deze e-mail als niet verzonden te beschouwen, zonder deze te kopiëren, door te sturen, openbaar te maken of te gebruiken op een enig andere manier.
Thuisdrogist.nl is niet aansprakelijk voor enige schade met betrekking voortvloeiend uit de communicatie per e-mail of van gegevens of documenten die hieraan gerelateerd zijn.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »