Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Nieuw in ons assortiment: Solgar Ultimate Calm

26 / Oct / 2022

Nieuw in ons assortiment: Solgar Ultimate Calm

Het moderne leven is hectisch. We willen veel doen, staan constant in contact met anderen en nemen soms weinig tijd om te ontspannen en in balans te blijven. Voor hulp bij stress en spanning introduceert Solgar het kruidencomplex Ultimate Calm, een uitgekiende combinatie van gepatenteerd saffraan- en ashwagandha extract. Nu ook bij ons verkrijgbaar.

Saffraan

Saffraan (Crocus sativus)  is een culinaire smaak- en kleurmaker wordt vanwege de prijs en kleur ook wel het ‘rode goud’ genoemd. Het kruid is populair in de keuken en wordt ook in supplementen gebruikt. Saffraan is opbeurend en helpt bij ups-en-downs. 
A­ffron® saffraan is een gepatenteerd, onderzocht extract, afkomstig van de  stigma’s (stampers) van het kruid. Affron® is het eerste extract dat is gestandaardiseerd op lepticrosaliden – de belangrijkste werksto­ffen in saffraan, waaronder crocine, crocitine en safranal.

Ashwagandha

Ashwagandha wordt al eeuwen lang toegepast in de traditionele Ayurvedische leer; het kruid helpt om lichaam en geest in balans te houden. De werkstoffen bevinden zich vooral in de wortel van het kruid.
KSM-66® ashwagandha - is een gepatenteerd, onderzocht extract dat op traditionele wijze gewonnen wordt zonder gebruik van oplosmiddelen, waardoor de potentie van alle natuurlijke componenten in de wortel behouden blijft.

Rustgevend en opbeurend

Solgar® Ultimate Calm is rustgevend1,2 en opbeurend1, bij stress en spanning. Solgar® Ultimate Calm kan gebruikt worden op momenten dat nét wat extra ondersteuning welkom is.

1 Crocus sativus* (a­ffron® saffraan), 2Withania somnifera* (KSM-66® Ashwagandha) *Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »