Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Over ons

Over ons

Thuisdrogist is de online webwinkel van Drogisterij Etos Tollenaar. Deze franchise drogist staat sinds 1993 al klaar om u gericht advies te geven.

De online winkel is ervoor ingericht dat onze klanten eenvoudig en op elk gewenst tijdstip vanuit huis een beperkt asssortiment van onze producten kunnen bestellen.

Solgar e-tailer

Deze webwinkel richt zich met name op een aantal kwaliteitsproducten. Zo zijn wij officieel e-tailer van Solgar. Om u de garantie te geven dat de producten online daadwerkelijk Solgar producten zijn en volledig voldoen aan de Nederlandse wetgeving vermelden geauthoriseerde verkooppunten het Solgar e-tailer logo op hun website. 

U kunt online een beperkt assortiment kwaliteitsartikelen bestellen op de terreinen vitaminen en supplementen, gezichtsverzorging, dames- en herengeuren en cadeau-artikelen. In de webwinkel kunt u diverse vitaminen producten, geuren, parfums en verzorgingsproducten eenvoudig bestellen. Wij kiezen ervoor om alleen te werken met A-merken.

Daarnaast nemen de medewerkers van Etos Tollenaar graag de tijd voor u als klant om uw specifieke vragen te beantwoorden en te zoeken naar een oplossing voor uw vragen. De rest van ons assortiment kunt u natuurlijk gewoon in de winkel verkrijgen.

Heeft U een vraag?
Stuur ons een e-mail op [email protected] en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met U opnemen! U kunt ons natuurlijk ook bellen (tijdens openingstijden) op telefoonnummer
+31 (0)20-6163216 of een bezoek brengen aan onze winkel op de Jan van Galenstraat 98-100 te Amsterdam.

Openingstijden winkel:
Maandag t/m zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur


Ons adres:
Thuisdrogist.nl p/a Etos Tollenaar
Jan van Galenstraat 100
1056 CD Amsterdam
telefoon: 020-6163216
33250563
btw-nummer: NL002184524B93

 Foto's: shutterstock

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »