Op dit moment zijn we bezig met het verbouwen van de site.
Hierdoor kunnen langere wachttijden zijn voor uw bestelling.
Onze excuses voor het ongemak.
Wij vragen uw begrip.
Over ons

Over ons

Thuisdrogist is de online webwinkel van Drogisterij Etos Tollenaar. Deze franchise drogist staat sinds 1993 al klaar om u gericht advies te geven.

De online winkel is ervoor ingericht dat onze klanten eenvoudig en op elk gewenst tijdstip vanuit huis een beperkt asssortiment van onze producten kunnen bestellen.

Solgar e-tailer

Deze webwinkel richt zich met name op een aantal kwaliteitsproducten. Zo zijn wij officieel e-tailer van Solgar. Om u de garantie te geven dat de producten online daadwerkelijk Solgar producten zijn en volledig voldoen aan de Nederlandse wetgeving vermelden geauthoriseerde verkooppunten het Solgar e-tailer logo op hun website. 

U kunt online een beperkt assortiment kwaliteitsartikelen bestellen op de terreinen vitaminen en supplementen, gezichtsverzorging, dames- en herengeuren en cadeau-artikelen. In de webwinkel kunt u diverse vitaminen producten, geuren, parfums en verzorgingsproducten eenvoudig bestellen. Wij kiezen ervoor om alleen te werken met A-merken.

Daarnaast nemen de medewerkers van Etos Tollenaar graag de tijd voor u als klant om uw specifieke vragen te beantwoorden en te zoeken naar een oplossing voor uw vragen. De rest van ons assortiment kunt u natuurlijk gewoon in de winkel verkrijgen.

Heeft U een vraag?
Stuur ons een e-mail op [email protected] en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met U opnemen! U kunt ons natuurlijk ook bellen (tijdens openingstijden) op telefoonnummer
+31 (0)20-6163216 of een bezoek brengen aan onze winkel op de Jan van Galenstraat 98-100 te Amsterdam.

Openingstijden winkel:
Maandag t/m zaterdag: 09.00 tot 18.00 uur


Ons adres:
Thuisdrogist.nl p/a Etos Tollenaar
Jan van Galenstraat 100
1056 CD Amsterdam
telefoon: 020-6163216
33250563
btw-nummer: NL002184524B93

 Foto's: shutterstock