Verzending binnen 1-3 werkdagen
Haal ook af bij onze winkel
Bel voor advies 020-6163216
Officieel Solgar e-tailier
Tips en nieuws

Tips en nieuws

tips en nieuws-subtitle

 • Op zoek naar een nieuwe baan bij een top drogist? 25 Mei

  Tips en nieuws Op zoek naar een nieuwe baan bij een top drogist?

  Werk je al bij een drogist en wil je hogerop? Of ben je een student(e) op zoek naar een bijbaan? Voor onze Etos drogisterij op de Jan van Galenstraat in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiast verkooptalent. Wil jij bij ons komen werken of ken je iemand die interesse heeft? Laat het ons dan weten! Flexibele werktijden zijn mogelijk. Salaris boven de CAO!

 • Nieuwe AVG-privacy verklaring Thuisdrogist 26 Apr

  Tips en nieuws Nieuwe AVG-privacy verklaring Thuisdrogist

  Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet zorgt ervoor dat dezelfde privacywetgeving in de hele Europese Unie van kracht is en dat de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vanaf deze datum niet langer geldt.

 • Solgar Full Spectrum Curcumin wint Care Award 2017 08 Oct

  Tips en nieuws Solgar Full Spectrum Curcumin wint Care Award 2017

  Solgar Full Spectrum Curcumin is door de drogisten en een vakjury gekozen is als 'beste introductie' in de categorie gezondheidsproducten.

 • Vitamine C met turbo 24 Nov

  Tips en nieuws Vitamine C met turbo

  Ester-C® PLUS van Solgar is een gepatenteerde vorm van vitamine C waaraan natuurlijke bioflavonoïden, zoals rutine, hesperidine, quercetine en citrine zijn toegevoegd.Nu verkrijgbaar bij thuisdrogist.nl.

 • Vitamine B-12 activeert de natuurlijke energie! 23 Nov

  Tips en nieuws Vitamine B-12 activeert de natuurlijke energie!

  Vitamine B12 van Solgar levert een bijdrage aan een groot aantal systemen in het lichaam, waaronder het zenuwstelsel en het immuunsysteem. De veelzijdige vitamine komt het lichaam uitsluitend binnen via voeding van dierlijke oorsprong: vlees, vis, zuivel en eieren.

 • Melatonine blijft breed verkrijgbaar 05 Sep

  Tips en nieuws Melatonine blijft breed verkrijgbaar

  Melatonine supplementen met een dosering tot 5 mg mogen vrij verkocht blijven worden, zo besloot vrijdag 31 augustus de rechtbank in Arnhem.

 • Voedling en supplementen 05 Sep

  Tips en nieuws Voedling en supplementen

  Wie goed en verstandig eet, heeft geen extra vitaminen en mineralen nodig, is vaak het argument om het gebruik van voedingssupplementen af te wijzen. Vaak wordt hieraan dan wel toegevoegd dat kinderen in de groei, ouderen, mensen met een donkere huid en zwangeren wel extra inname nodig hebben. Of er wordt aanbevolen dit te doen bij ziekte of als de R in de maand is.

  De Volkskrant meldt trouwens vandaag dat justitie gevangen in zeven instellingen extra voedingssupplementen gaat verstrekken in een poging agressie te beteugelen. Nederland loopt hiermee voorop. Nergens anders ter wereld krijgen gevangenen van overheidswege voedingssupplementen met zo'n bijzonder doel.

 • Louis Widmer nu bij thuisdrogist 24 Jan

  Tips en nieuws Louis Widmer nu bij thuisdrogist

  Nu bij Thuisdrogist Louise Widmer verzorgingsproducten. Kwaliteits huidverzorgingsproducten uit Zwitserland.

 • Nieuw van Solgar Comfort Zone 17 Nov

  Tips en nieuws Nieuw van Solgar Comfort Zone

  Nu bij Thuisdrogist! Solgar Comfort Zone. Dit voedings supplement ondersteunt de spijsvertering. Gekozen tot best of supplements awards winner door Betternutrition.

 • Vitamine D ondersteuning weer belangrijk in de winter. 23 Aug

  Tips en nieuws Vitamine D ondersteuning weer belangrijk in de winter.

  In de donkere wintermaanden krijgt men weer extra behoefte aan vitamine D. Thuisdrogist biedt - als officieel e-tailer - veel vitamine D producten aan van Solgar. Vooral kinderen, ouderen, zwangere vrouwen of mensen met een gepigmenteerde huid kunnen snel een tekort krijgen aan deze belangrijke vitamine.

← Keer terug naar de backoffice    Deze week zijn wij bezig met enkele aanpassingen van onze shop. Het kan daarom enige tijd langer duren voordat eventuele orders worden verzonden. Hou hier aub rekening mee. Verbergen