Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Vitamine C met turbo

24 / Nov / 2016

Vitamine C met turbo

Ester-C® PLUS van Solgar is een gepatenteerde vorm van vitamine C waaraan natuurlijke bioflavonoïden, zoals rutine, hesperidine, quercetine en citrine zijn toegevoegd.Nu verkrijgbaar bij thuisdrogist.nl.

Ester-C® is een niet-zure vorm van vitamine C. Maar dat niet alleen. Het is ook een vorm die snel actief is in het lichaam en langer aanwezig blijft. Bij ‘gewone’ vitamine zoals l-ascorbinezuur wordt de voedingsstof in het lichaam eerst omgezet in actieve vormen – de zogenaamde metabolieten. Bij Ester-C® hoeft dit niet. Deze bevat ook omgezette vormen van vitamine C; bijvoorbeeld threonaat. Ester-C® PLUS is een gepatenteerde vorm van vitamine C waaraan natuurlijke bioflavonoïden, zoals rutine, hesperidine, quercetine en citrine zijn toegevoegd.

Vitamine C is een belangrijke vitamine voor onze gezondheid. Vrijwel overal in het lichaam wordt vitamine C gebruikt. Van het immuunsysteem tot het geheugen en van de huid tot de energiehuishouding. Mensen kunnen zelf geen vitamine C aanmaken. Wij moeten er voor zorgen dat wij voldoende vitamine C innemen via onze voeding, in de vorm van groente en fruit. Soms kan een aanvulling op de voeding in de vorm van een voedingssupplement zinvol zijn.

Of u aanvulling kunt gebruiken en zo ja hoeveel, is mede afhankelijk van uw voedingspatroon en uw levensstijl. De behoefte aan vitamine C kan hoger zijn bij een lage consumptie van fruit en groente, bij zwaar fysiek werk, bij stress-situaties en bij rokers. Hetzelfde geldt als u regelmatig blootgesteld wordt aan luchtvervuiling of als u intensief sport.Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen die helpt de huid te verstevigen, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

SOLGAR ESTER-C® PLUS is geschikt voor vegetariërs en veganisten, kosher en halal.

Wilt u dit product bestellen?. Klik dan hier.

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »