Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Op zoek naar een nieuwe baan bij een top drogist?

25 / May / 2019

Op zoek naar een nieuwe baan bij een top drogist?

Werk je al bij een drogist en wil je hogerop? Of ben je een student(e) op zoek naar een bijbaan? Voor onze Etos drogisterij op de Jan van Galenstraat in Amsterdam zijn we op zoek naar een enthousiast verkooptalent. Wil jij bij ons komen werken of ken je iemand die interesse heeft? Laat het ons dan weten! Flexibele werktijden zijn mogelijk. Salaris boven de CAO!

Kom ons team versterken! Of weet je iemand die interesse heeft? Er is nu plaats voor een verkoopster voor minimaal 8 uur per week in onze drogisterij in Amsterdam. Diverse mogelijkheden om door te groeien en opleidingen te volgen behoren tot de mogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch team.

Als Verkoper ben je vooral bezig met proactief adviseren van klanten en het beantwoorden van vragen van klanten.

Je ontvangt een uitstekend salaris boven de CAO en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Er zijn ook diverse opleidingsmogelijkheden. Heb je al een diploma verkoop in de drogisterij dan is dat een pre. 

Ben je geïnteresseerd in de functie? Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met onze winkelmanager Dominique op 020-6163216 of kom even langs in onze winkel (Jan van Galenstraat 98-100 te Amsterdam).

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »