Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
Sustainable Scandinavian Rainbow Trout Oil 90 softgels

Viridian Sustainable Scandinavian Rainbow Trout Oil 90 softgels

Terug naar overzicht

€ 33,50

(0)

Veridian Sustainable Scandinavian Rainbow Trout Oil wordt geleverd in een verpakking met 90 softgels en is een hedendaags supplement van zuivere kwaliteit met zoveel mogelijk veganistische, biologische of duurzame ingrediënten. Prijs: €33,5.

Direct afrekenen

Productomschrijving

De eerste gecertificeerde biologische visolie. Bevat een hoog gehalte zuivere omega-3 vetzuren (432 mg). Heeft een gunstige invloed op het hart. . EPA en DHA zijn belangrijke bouwstenen voor de hersenen, spelen een rol bij het functioneren van hersenen en zijn goed voor het gezichtsvermogen. . Dit beoogde effect kan bereikt worden bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA (inclusief de voeding) of 450 mg (zwangere vrouwen en bij borstvoeding)..

Als voedingssupplement voor volwassenen twee softgels dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs: nee
Geschikt voor veganisten: nee

Klik voor meer informatie over dit product op de website van Viridian. U kunt ook met ons contact opnemen of bij ons langskomen in de drogist voor meer advies over vitamine- of voedings supplementen! Wij kunnen door een directe lijn met de leverancier dit product ook leveren binnen 3-5 werkdagen indien het niet voorradig is in onze winkel. Zo bent u altijd gegarandeerd van een langere houdbaarheid.

Disclaimer
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Product tags