Het is er druk vanwege de corona crisis.
O.a vitamine C is beperkt beschikbaar.
Bel voor advies of vragen 020-6163216
Wij vragen uw begrip.
Banderol 30 ml

Nutramedix Banderol 30 ml

Terug naar overzicht

€ 35,95 € 32,50

(0)

Nutramedix Banderol bevat het kruid Banderilla Roja. Deze tinctuur heeft een hoge biologische beschikbaarheid voor verbeterde opname. Het unieke productieproces van Nutramedix optimaliseert het gehele kruid voor een krachtiger breedspectrum-extract.

Productomschrijving

Inhoud: 30ml

Banderolla Roja (otoba parvifolia) uit Peru: 60 mg bij maximale dagdosering van 60 druppels. Ingrediënten: extractiemiddel (mineraalwater en ethanol) en Otoba parvifolia schors. Alcoholgehalte : 20-24 Vol.%. Niet genetisch gemodificeerd. Vrij van gluten, mais, suiker en lactose.

Gebruik

Opbouwen naar 2-3 maal daags 20 druppels in een half glas water, wacht 1 minuut alvorens het op te drinken. Bij voorkeur op een lege maag innemen of voor het slapen gaan. Maximaal 60 druppels per dag. Goed schudden voor gebruik.

Disclaimer

Niet gebruiken als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Stop met gebruik als er bijwerkingen ontstaan. De aanbevolen (maximale) dagdosering niet overschrijden. Bewaren: goed gesloten, op een droge plaats en bij kamertemperatuur (15-25°C), buiten bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Recent bekeken