Kwaliteitsmerken vitamines en supplementen.
Bezoek onze winkel in Amsterdam.
Bel voor advies: 020-6163216.
Geen verzendkosten bij bestellingen boven 30 Euro!
100% Organic Curcumin Latte 30 poeder

Viridian 100% Organic Curcumin Latte 30 poeder

Terug naar overzicht

€ 29,95

(0)

Veridian 100% Organic Curcumin Latte wordt geleverd in een verpakking met 30 poeder en is een hedendaags supplement van zuivere kwaliteit met zoveel mogelijk veganistische, biologische of duurzame ingrediënten. Prijs: €29,95.

Direct afrekenen

Productomschrijving

Kant en klare basis om 'Golden Milk' (Gouden Melk) te bereiden. Een gezonde veelzijdige drank volgens oud Ayurvedisch receptuur. Wordt over het algemeen 's ochtends op een nuchtere maag gedronken of 's avonds voor het slapen gaan.

Als voedingssupplement voor volwassenen één halve theelepel (2,5 ml) geleidelijk oplossen in uw favoriete warme melk, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Geschikt voor vegetariërs: ja
Geschikt voor veganisten: ja

Klik voor meer informatie over dit product op de website van Viridian. U kunt ook met ons contact opnemen of bij ons langskomen in de drogist voor meer advies over vitamine- of voedings supplementen! Wij kunnen door een directe lijn met de leverancier dit product ook leveren binnen 3-5 werkdagen indien het niet voorradig is in onze winkel. Zo bent u altijd gegarandeerd van een langere houdbaarheid.

Disclaimer
Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Reviews Schrijf je eigen review

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Schrijf je eigen review

    Product tags